Skönt idag är Tyra som vanligt :) ingen sl...

Skönt idag är Tyra som vanligt :) ingen slöhet å skakningar! Skönt! Så det blir att avvakta med veterinären! Så nu ska jag sova gott en stund , sov inte alls länge eller bra inatt! Måste försöka bli kvitt förkyldningen med ju! Natti natt


Host host host! Är förkyld å halsen jävlas...

Host host host! Är förkyld å halsen jävlas :( INTE kul!! Helgen har mestadels spenderats på dreamhack :) kollat in massa band! Och igår spelade Mimikry , fyfan vad bra dom är och jösses vad bra dom var live! De kunde det där med att underhålla på scen!! Idag har det varit lungt , jag och hundarna var uppe hos mina föräldrar tidigare och umgicks och blev bjudna på mat :) sen åkte vi hem och slappade! Och vid typ kl 23.00 blev jag sötsugen så jag bakade en sockerkaka :p haha!! Måste ringa veterinären imon :/ märkte innan att Tyra började bli dålig igen , hon visade samma symtom som alltid när det är den där skiten som spökar så hon fick en tablett så hoppas jag att hon är piggare imon men ska i vilket fall som helst givetvis ringa veterinären! Gör så ont i hjärtat att se henne dålig :'( så får se imon om vi får åka till veterinären eller inte! Nu ska jag ställa klockan och sedan försöka sova lite imellan hostandet! Godnatt!


Bingo

Hur många utav er som läser min blogg har någonsin spelat bingo ?
Det finns ju en massa olika bingospel , personligen så brukar inte jag spela bingo jag har alltid sådan otur ;P men vem vet det kanske vänder så det kanske är dags att börja spela bingo! Spelade dock bingolotto när jag var liten.
Och i somras så blev jag medtvingad på bilbingo visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig utav detta men det var absolut en intressant upplevelse och jag var nära att vinna men nära skjuter ingen hare. Jag var där med Julia och Anna och Julia är en flitig bingospelare! Jag tror att det blir mer bilbingo i sommar vem vet då kanske tillomed jag vinner ;) Vad tycker ni om bingo? det görs ju väldigt mycket reklam på bbåde internet och tv och jag har flera gånger tänkt att gå in och kolla lite närmre på det. Har faktiskt endel kompisar som spelar bingo innan tänkte jag att det mer var ett spel för äldre men det verkar även vara populärt bland ungdomar.Får kolla med min kompis sen när hon kommer vad hon anser om det , intressant.

Gokväll! Har varit en nice dag , jag sov l...

Gokväll! Har varit en nice dag , jag sov läääänge idag! Är förkyld å har ont i halsen så det var nog välbehövligt för sen var jag piggare! Jag och älsk drog till dreamhack , träffade brorsan lite sen gick vi runt och kollade lite :) käkade även mat det blev kycklingwok! Har med andra ord varit en nice dag/kväll! Syter lite för morgondagen ska på möte :/. Men gott med helg! Jaja nu blir det tv en stund :)


Lite trångt i sängen :p en älskling , en s...

Lite trångt i sängen :p en älskling , en staffe & en drever men ack så mysigt ;) idag har vi varit på Stensholm och umgåtts! Sen var vi på Öxnehaga en runda också kollade på efterlyst sen blev det en promenad med Mamma & Pappa och hundarna! Kallt och blåsigt som fan var det ute :p sen när vi kom hem så la jag mig , låg och frös som en nakenhund i en snödriva typ :p trots att värmemadressen var i fullgång! Men nu är jag varm nästan för varm! Nehe nu ska jag kika på tv! Tycker ni kan kommentera lite bättre ;)


Nu kommer jag sova gott inatt ;) hoho

Nu kommer jag sova gott inatt ;) hoho


Varit en jobbig dag idag! Några jobbiga be...

Varit en jobbig dag idag! Några jobbiga besked men allt ordnar väl sig! Blev lite piggare sen efter att jag och älsk käkade! Sen kom anna :) vi satt och tjatade minnen och sex haha och det piggar ju alltid upp ;) nice att det snöar ute :) ligger ju redan lite snö men gott att det ska komma mer :) vill ha massor massor massor av snö :)! Lite sugen på att åka pulka! Jag och anna gjorde det i fredags men kom inte så långt haha :p vi åkte bakom lilebrors bil han och några kompisar hade knytit fast en pulka bakom bilen och jag och anna satte oss vi kom väl 30 meter sen gick snöret av hahahahahaha vad vi skrattade och lillebror och hans polare var lagom nöjda att vi förstörde deras nöjje! Nästa gång får de ta ett starkare rep! Nehe nu ska jag ta mig en snus och glo på tv! Det är ju alla älskar Raymond!


Vatt en nice helg! I lördagskväll efter jo...

Vatt en nice helg! I lördagskväll efter jobbet badade jag och älsk bubbelpool och bara slappade! Sen blev det tv och chips med dipp , var helt slut så somnade sen! Idag var det också jobb sen hem och bara slappa , slocknade nån timme! Har varit så sjukt trött denna helg och haft ont i huvudet imellanåt , kanske börjar bli sjuk?:/ imon blir det en lååååååååååång sovmorgon :) natti!


Ajaj har ont i huvudet :( haft det största...

Ajaj har ont i huvudet :( haft det största delen av kvällen och värktabletten funkar ju sådär :/ har iaf haft en trevlig kväll! Varit med Anna och älsklingen så kom Beppa & Lollo förbi en sväng också :) nu ska jag försöka sova! Jobbar ju imon så hoppas verkligen att huvudet blir bättre!


Gaah vad sur jag blev! Var och handlade på...

Gaah vad sur jag blev! Var och handlade på city gross innan ikväll och jag tar det jag ska ha typ 7 varor sedan går jag mot kassorna ställer mej i kön framför mig står det en kvinna med en heeel kundcagn full med saker sedan kommer det en annan kvinna med en påse apelsiner , smyger fram , slänger en blick på mig den frågor hon kvinnan framför mej om hon får gå före henne? Varsegod säger kvinnan med den fyllda kundvagnen! Jag suckade djupt och blev så lack! Visst hon hade bara en påse apelsiner men då kan hon la förfan kolla med mej så det är lungt också? Det tycker jag iaf! Men jag sa inget fast blev mer och mer irriterad så det blev endel bitchblickar!! Hade man sagt nått till dom så hade dom väl börjat tjata och påstått att man vore rasist eller nått sånt drygt!!! Haha men vad sur jag blev och blir när jag tänker på det!grrr jävla idioter!! Jaja, annars har det vrit en bra dag :) mina föräldrar var på besök en sväng så fikade vi och kollade på tv! Nu ska jag glo på tv en stund sen sova , har en go staffe valp som ligger brevid mig <3 och en älskling med så klart! Tyra hjärtat ligger i sin korg hon tycker nog det är för trångt :p jaja frdag imon och jobb lördag o söndag! GOTT!


Tjo ligger i sängen och kikar på mitt i na...

Tjo ligger i sängen och kikar på mitt i naturen , spännande faktiskt! Har varit med Anna ikväll :) hon och John kom in till oss innan så satt vi och tjatade och kollade runt på datorn lite sen gick John in till sig för han skulle sova! Endel jobbar ju om dagarna :p Jag och Anna gick till Shell och tog en glass och tjatade med Jim alltid lika trevligt ;) jag och Anna buggade också! Fan vad skillade vi är!haha råder nog delade meningar om detta skulle jag tro!!! Buggkurs nästa?;) btw fasiken vad kallt det är ute! När jag kom hem så tog jag ut Holley så hon fick kissa sen kastade vi lite boll och lekte :) hon ääälskar bollar!!


SMS-inlägg

img_5829 (MMS)


Film

Ikväll blir det film med älsklingen och storebror =) Nice!

Kikar på two and a half men.and I just lov...

Kikar på two and a half men.and I just love it! Alltid så klockrent haha! Dagen började med en promenad i det härliga vädret med älsklingen och vovvarna :) sen var jag iväg på ett möte sen vilade jag lite och sen kom min käre lillebror på besök så lagade jag mat , det blev apelsintorsk med kokt potatis mmm så gott! Äter inte alls mycket utemat längr , förr kunde det bli flera gånger i veckan även flera gånger om dan :p men sen jag slutade med det så mår jag såååå mycket bättre! Vi käkade dock på MAX förra veckan men usch känd mej illamående och fick ont i magen! Känner heller inte samma sug efter utemat längre! Gott som fan ju :) både för kroppen och plånboken!! Nehe nu börjar ett nytt avsnitt av two and a half men! Börjar bli lite trött med! Gott behöver sova för imon på förmiddagen kommer troligtvis Nanny , Tiffe och barnen hit :)


Hur framkallar ni era foton?

Jag personligen är väldigt dålig på att framkalla bilder , tyvärr!
De brukar oftast ligga på datorn sen kraschar datorn och man går och svär och surar ett tag!
Men när vi väl framkallat foton på senaste år så har vi gjort det över nätet. Så otroligt smidigt att sitta i lugn och ro och gå igenom vilka bilder man ska framkalla , man kan även göra färdiga album och almanackor smart eller hur?. Och sen får man hem dom på posten , kan det bli smidigare? Nej knappast. Det brukar oftast vara väldigt billigt också och det finns många fin fina erbjudanden. Klicka på länken för en guide till bildframkallning på nätet
Nu blev jag sugen på att framkalla lite bilder har ju en massa nya på vovvarna och det är ju alltid kul att ha bilder lite senare på när tex Holley var valp. Funderar även på om man skulle göra några personliga julkort iår och beställa, det kan ju vara lite roligt eller hur? Hur ofta framkallar ni bilder? och hur gör ni det? Besöker ni en butik eller gör ni det över nätet? Jag har svårt att se att jag skulle framkalla i butik utan mycket smidigare och lugnare att göra det över nätet hemma och sedan få dom levererade hem till brevlådan då slipper man ju även åka till butiken för att göra beställningen sedan ska man åka tillbaka för att hämta dom =) nej jag föredrar nätet!















SMS-inlägg

img_0206 (MMS)


Snöööö <3 när vi vaknade imorse så var det...

Snöööö <3 när vi vaknade imorse så var det vitt ute :) mys! Gick ut med vovvarna och Tyra bara ääääälskar snö så hon blev glad , Holley såg förvånad ut, stannade , smög fram och nosade sen insåg hon att snö var ju riktigt kul men ack så kallt! Holleys första snö ju :) i söndags blev hon 17 veckor och hon har vuxit men är fortfarande liten! Kan ta henne under ena armen å gå ut! Smidigt! Hon har även tappat några tänder! Åh vad våra hundar är Goa :) får lägga in lite bilder på dom! Idag var jag & Mamma på A6 så fick jag ett par fina skor , varma och Goa! Sen var vi förbi city gross och handlade lite! Lite senare kom Anna hit :) vi tjatade sen åkte vi en runda! Åh fick även ett samtal av Toffe , han och Nanny hade fått en till dotter idag :) stoooort grattis! Förhoppningsvis får de komma hem imon då ska de komma förbi en sväng! Blir kul var ett tagsen jag och älsklingen träffade dom och barnen! Ikväll har jag och älsk kikat på film , blev den nya Beck filmen - levande begravd och den var bra! Hepp om man skulle försöka sova , är dock inte trött men sova bör man ;) måste va pigg imon! Godnatt!


Gokväll! Eller godnatt kanske??!! Ligger i...

Gokväll! Eller godnatt kanske??!! Ligger i sängen och spanar runt lite tänkte passa på att uppdatera bloggen :) idag har varit en bra dag , först var jag och träffade min läkare ( btw så är jag i strid med försäkringskassan ) så vi fixade lite och läkarn ringde och talade med handläggaren! Sen var jag och handlade en födelsedagspresent till Felicia ( min brors dotter för er som inte vet :p ) och sen har vi varit på kalas hos storebror och Felicia :) det var trevligt och gott med tårta! Brukar inte va överförtjust i sötsaker men imorse vaknade jag och var så jävla sötsugen brrr trodde jag skulle bli tokig och trött som få var jag så det blev att sova en stund till :). De senaste dagarna har varit lugna träffade Anna igår så gick vi en promenad med vovvarna :) ska träffa Anna en sväng imon med , måste även ringa några samtal! Jaha ja det var väl allt för denna gång! Ni kan väl komenterar vilka ni är som läser och vad ni vill läsa om!


Skumt väder!

Haha blev värsta stormen och kom sånt skufall men nu ser det lite bättre ut :)
Jag sitter vid datorn och spanar runt lite samtidigt som vovvarna busar! haha Holley hoppar upp och ner ifrån soffan!

Har varit fullt upp på senaste , massa möten hit och dit!! Pust!

Yeej ikväll ska jag träffa min älskade Anna :)


RSS 2.0