Mycket nice torsdag!

Dagen började med sovmorgon ;) ( ovanligt jag vet ;P )
Sen tog jag ut mina älsklingar Holley & Tyra på en promenad! Och när de kom in så fick dom mat :)

Pratade med mina föräldrar också och de ville ha Tyra över natten , de har velat det ett tag så det passade bra att det blev just idag för imon ska jag iväg nämligen! Men men Husse kom hem och det blev bus och lek med flickorna sen kom mina föräldrar och hämtade Tyra!

Efter det så käkade vi och kollade på Andra Avenyn , sen åkte Älsklingen till Stensholm och min käre vän Emma kom hit =) Vi tjötade lite och jag visade fälgarna jag ska beställa!
Sen hämtade vi Anna , drog ner till Rocksjön och gick med Holley och efter det åkte vi till Stadsparken och kollade på Getter , hästar och Ankor , det tyckte Holley var kul , hon åkte även rutschkana med mej ;) Mattes lillgris sen kollade vi utsikten och sen åkte vi till Ica och handlade :)
Efter det drog Anna hem och jag , Holley & Emma åkte upp till Micke & Jesper på Stensholm så sprang Holley och lekte en massa med hennes favoritboll och med Herman! Hon var helt slut sen , så jag och emma tog med oss henne hem och slappade ,
och efter en stund kom Micke och Jesper med Burgerking mat =D Mums så vi åt och umgicks.

Kollade även igenom massa bilder och skickade iväg till framkallning!
Så jag har haft en kanon torsdag =D
Och Holley ligger här imellan mig och Micke och sussar sött! Matte börjar också bli lite trött faktiskt!!GOTT!!

Folk till allt!

Gaah , att det ska behöva hända nått hemskt för att folk ska börja bry sig och visa att de finns där för folk! Ja då ska de helt plötsligt skrivas massa och hjälpas till med saker! Tycker det är såå fake!!! Finns där alltid och inte bara när det behövs.....
Så , nu fick jag det ur mej också!!!!!


Dvala!

Har hamnat i nån fucking dvala!!
Illa , Trivs i min ensamhet och känner mig inte särskilt social!!
Dags att bryta sig ur detta nu kanske! Men sängen är ju såååå skön!!
Hmm ,,,, hmmmm,,, Jaja!

För 17

För sjutton nu får ni komentera lite!! Blir roligare att blogga då och det är ju folk som är inne och besöker min blogg!

Hellooo nattugglor! Ligger och kollar på r...

Hellooo nattugglor! Ligger och kollar på reprisen utav Bigbrother , tomt det är utan Katerina i huset! Surt att hon åkte men men så är det! Idag har jag lekt med Anna :) vi var på A6 en runda sen åkte vi hem till mig och älsklingen , han kom sen efter ett tag det blev en ganska lång jobbdag för honom idag! Sen kom även Nikki ( Niklas ) och vi åkte upp till citygross men det slutade med att vi åkte till Ica maxi istället haha! Sen åkte jag och älsklingen och hämtade Tyra & Holley hos mina föräldrar där de varit och gottat sig , sen åkte vi hem och jag åt världens äckligaste mat :S köpte en fryst ny maträtt från Findus som hette typ Tokyo biff wok det var äggnudlar , biff och vattenkastanjer i soyasås och fy i helvete vad äckligt det var , det luktade illa och unket och smakade ännu värre fyyyyyy, sprang till slasken och fick slänga allt så den rekommenderas absolut inte!! Förresten nu har jag och älsklingen bara ett avsnitt kvar av tredje säsongen på sons of anarchy och jösses bad bra den serien är looove it! Nehe glo på de sista av bb nu sen försöka somna! Nattiii


Blixtrar och dunder!

Magiska under? Eller?

Igår lekte jag med Anna , vi solade och sen tog vi bilen och begav oss till Bankeryd vängde förbi jobbet och tvättade bilen och tjatade lite , mkt mkt trevligt =) träffade även på en sån charmig liten pojk ( min chefs dottersson )
Som sagt tvättade bilen och den bleeev sååå fiiiiin , haha iaf en liten stund sen kom åskan och verkligen ÖSregn. Alltid lika spännande att köra i! Men det lugnade ner sig och jag och Anna mötte upp Jocke på Ic Maxi och handlade lite! Haha att det kan va så kul att handla ;P

Sen körde jag hem Anna och jag åkte hem så det blev en lugn och skön kväll , sen började det åska och blixtra igen och vi skulle ut med vovvarna och då kom världens skyfall haha hundarna kollade på oss som att vi inte var kloka när vi skulle ut , men skönt de inte är åskrädda iaf de verkar syta mer för ösregn ;)

Jaja nu ska jag slappa en stund sen ska man väl försöka göra lite nytta :P de låter ju bra iaf haha!

Oh Yes!

Idag besiktigades pärlan , och som vanligt med blanka papper =D
Fyfan så gott... woooho me so happy!
Och på lördag blir det fest!

Bigbrother.

Ligger och kollar på Bigbrother =)
Varit en soft dag idag som började med en sovmorgon för mig och Tyra ( Husse & Holley var och jobbade ;P )
Sen gick jag och Tyra älsklingen på promenad sen satt vi ute i det goa vädret och gosade.
Sen var jag , Micke och Storebror och hämtade Brors hojj , sen åkte jag och Micke och handlade lite , det blev lite hantlar och lite andra träningsredskap!

och ikväll träffade jag Anna så skypade vi med lilla Evve som befinner sig i USA!
Och efter det blev det en långpromenad med vovvarna och sen hem och kollade på sons of anarchy fyfan vad bra det är. Jaja nu ska jag fortsätta kolla på bb.

RSS 2.0