Vart är sommaren?

Idag har det verkligen känts som en höstdag , Brrr! Somnade sent imorse eller aa vid 05,00 rättare sagt :P smart när man ska iväg på möte vid 10,00 :P Men jag och Sofie hade iaf jättekul =) Så de var de värt! Sov ju en stund efter mötet sen istället =)

Sen var jag och Emma iväg en sväng först blev det en runda upp till A6 sen in till stan en snabbis för de hade inte det jag sökte på A6! Och efter det kom min kära barndomsvän Jenny och hennes söta sov på besök =D så de har varit fullt upp idag , de åkte precis! Och jag ska strax åka upp till Mamma & Pappa så ska jag passa på att bada Holley inför utställningen imon! Spännande!

Hepp hepp hoppas alla har en trevlig fredagskväll :)

Gossip Girl.

Förstår inte riktigt hur jag kunnat missa den serien , började kolla häromdagen och nu är jag fast SÅÅ jävla fast!
Idag blev det en låååång sovmorgon , sen kom Iman & Sofie och hälsade på mig :) satt och tjatade lite och sen skulle vi gå ut med Holley men då började det ju givetvis regna! Jag gillar regn och det är mysigt men det här var verkligen sånt där blött regn. Haha och joo det finns jätteblöta och mindre blöta regn faktiskt ;P

Sen åkte Iman & Sofie så jag och Holey gick in och lagade lite mat och kollade på Gossip Girl ;P
Sen har vi tränat annars har det inte blivit så mycket gjort idag faktiskt! Nu ska jah fortsätta kolla på Gossip Girl och ikväll ska jag träffa Sofie :) blir nog en café cooler på shell ;) Trevlans!

Tankar som snurrar.

Känns som en himla oreda i mitt huvud just nu! Tankar och funderingar som snurrar förfullt , känns som jag glömt något eller hmm känns som jag inte får ihop det , vet inte vad det är...Skum känsla må jag säga!!!!!


Agility

Idag började agilitykursen jag och Holley går på =) De gick kanon , matte var nog snurrigare än Holley!
Och på lördag är det hundutställning som gäller =) Blir myyyyycket hundträning denna vecka =) Men jag klagar inte! Kul ju...

RSS 2.0