Så var det nyår! Så detta blir det sista i...

Så var det nyår! Så detta blir det sista inlägget för 2010 då! Har precis käkat förrätt pust! Mätt råkade man bli :p får vänta med resten , gör ju trerätters ikväll , det har blivit lite av en tradition på nyårsafton! Annars blir det lugnt ikväll god mat , mys med älsklingen och hundarna :) vet ju inte hur Holley reagerar på fyrverkerier! Hoppas hon inte blir orolig! Och att lilla Tyra också är lugn! Gott nytt år på er och ha en bra kväll :)


Aaaaj! Har grymt ont i buhålerna :( buhu s...

Aaaaj! Har grymt ont i buhålerna :( buhu svårt att sova då! Helgen har iaf varit lugn :) skööönt. Nu är det inte länge kvar till Jul , satte upp granen innan brukar sätta upp den flera veckor innan jul annars men har inte haft någon lust men ikväll var det på tiden :p tråkigt att helgen är slut! Har varit så mysigt att haft älskling hemma :)


Var hos doktorn innan så jag fick hostmedi...

Var hos doktorn innan så jag fick hostmedicin och antibiotika! Har riktiga biverkningar av hostmedicinen :/ yrsel , hispig , stirrig , orolig och hjärtklappningar! Jösses asså! :( nån som vill byta? Nehe nu ska jag kolla på debatt!


Gaaah om jag inte blir bättre nu i dagarna...

Gaaah om jag inte blir bättre nu i dagarna får jag ringa doktorn! Misstänker att jag har luftrörskatarr usch usch! Hostar så jag hisnar! Och ont i luftrören och vara ute i kylan det ska vi inte ens tala om!!!!


Snart Jul

Ja nu går det fort snart är det Julafton , och för att vara exakt så är det bara 12 dagar kvar.
Har ni köpt några julklappar ännu? Själv så har jag inte gjort det, Är alltid ute i sista sekunden och det kan ju vara lite stressande! Förstår inte varför man aldrig lär sig! Har ni några tips om nått roligt man kan köpa? Det svåraste är nog att köpa till Micke och mina bröder , riktigt , riktigt jobbigt och inte brukar man få några förslag från dom heller. Typiskt killar ;) haha tjejer är ju så mycket lättare att hitta till eller vad tycker ni? nån som vet varför det är så? är det för att man är tjej själv kanske? haha
Tycker dock att det är otroligt smidigt att sitta och kika på nätet och beställa där ifrån , på så sätt slipper man alla shoppinggalna människor som stressar runt. Så nätet är ett hett tips om du vill göra det smidigt för dej och det vill väl alla? Hittade en väldigt bra sida med många ideér och förslag på julklappar på allt ifrån dyrt till billigt! Väldigt smart sida och lätt att hitta på , den kommer iaf jag att använda mig utav , har ni varit inne på den tidigare? klicka på julklappar för att komma dit =) Nu vill jag börja handla lite känner att det kanske är på tiden? eller vad tror ni? Och kom ihåg det är tanken som räknas =) ha det bra och stressa inte ihjäl er!



( Bild lånad från google )

Är på Öxnehaga och har fredagsmys , ätit p...

Är på Öxnehaga och har fredagsmys , ätit pizza och kollar på Idol! Myys!


Blää kunde inte sova inatt sist jag kollad...

Blää kunde inte sova inatt sist jag kollade var klockan typ fem sen somnade jag en stund senare sen vaknade jag och hade hostade som en tok och så fortsatte det tills älsklingens klocka ringde vid typ kl åtta! Och sen har jag inte kunnat somna om! Ska på möte vid klockan elva nu, känner mig inte alla taggad , trött , slö , hostig och lite illamående! Inte roligt! Vill bara ha mötet avklarat och vara hemma igen! Måste fixa med lite papper sen med så jag kan skicka i väg det! Sen blir det lugnare än lugnast måste piggna till för i helgen vankas det jobb! Hepp nu ska jag ringa Storebror. Bye


Jaha då var det torsdag snart fredag då! S...

Jaha då var det torsdag snart fredag då! Ska på möte imon lite nervös men det går nog bra! Veckan har varit lugn , var på kalas igår för Jimmy! Grattis grattis igen! Åt den godaste prinsesstårtan ever btw! :) i helgen ska jag jobba :) så jag hoppas att halsen och hostan blir lite bättre! Blir lite jobbig om man ska få hostattacker och har kunder i butiken ju! Haha vilka problem man har :p men det blir nog bra!


Åh saknar min lilla Tyra , hon sover hos m...

Åh saknar min lilla Tyra , hon sover hos mina föräldrar inatt för de ville ha henne ikväll och imon! Men vad tomt det är! Har ju iaf min staffebebis här jämte mig :) hon saknar nog Tyra också!


Har inte alls sovit många timmar! Vaknade ...

Har inte alls sovit många timmar! Vaknade och var törstig så jag tog och drack och i sista klunken lyckas jag sätta det i halsen :/ otrolig obehaglig upplevelse! Så jag började hosta och hosta sen fick jag massa hostattacker :( jobbigt! Nu har det dock lugnat ner sig , skönt det! Så borde faktiskt ta och somna om :) ja så får det bli! Godnatt!!


Satan i gatan hostar som bara den! Känns s...

Satan i gatan hostar som bara den! Känns som jag har svalt en hårig hamster typ :p kliar i halsen och irriterar! :( uuhh! Helgen har iaf varit bra, i fredags umgicks jag med Anna och i lördags kom Emma & Jesper hit så kollade vi på film och tjatade! Idag har man farit runt lite , var först i Bankeryd , sen på Stensholm sen på Öxnehaga så det har varit full rulle!! Kände mig trött innan och trodde jag skulle somna utan problem men ack så fel jag hade! Tur man har tv i sovrummet fast det kanske är det som är problemet :p haha!


Åhh fick ett glädjande besked innan! Inget...

Åhh fick ett glädjande besked innan! Inget är 100% ännu! Så jag håller tummarna och hoppas :)


Börjar bli trött! Så skönt avslappnad är j...

Börjar bli trött! Så skönt avslappnad är jag! Gott gott gott! Har krypit ner nu och på tvn är det veckans kanin , hmm av det jag sett tycker jag det suger och är så larvigt. Byter nog kanal skulle jag tro!!


Denna dagen började ju bra :/ stressade ut...

Denna dagen började ju bra :/ stressade ut i förmiddags för att åka på möte , tror ni biljäveln startar eller? Nej ikke! Den kan bli lite bäng när det är kallt! Börjar känna lite smått panik , ringer Mamma & Pappa som var på Ekohallen de får skynda sig och plocka upp mej och köra mej! Blev väl 15 minuter försenad! Jättekul :/ eller inte men det gick bra endå!! Sen var jag på Apoteket och köpte lite hosttabletter och halstabletter nu jävlar är jag trött på förkyldningen! Men det kunde ju varit värre! Fan vad man känner sig låst utan bil btw! Dumma kyla :p saknar redan min BMW som står för vinterförvaring! Gott det blir sen när våren kommer och jag tar ut bilen <3 mmmm men först har vi en vinter att ta oss igenom!!


Alla ligger och sussar gott och jag kan in...

Alla ligger och sussar gott och jag kan inte somna! Känner mej rastlös men har endå varken ork eller lust att gå upp och göra något precis! Känner att jag måste somna snart , har möte imon och lite att fixa så kan inte sova hela dagen :p och tur är väl det! Jaja nu ska jag tame sjutton sova :p


Tjo tjo! Idag känns det som man sovit typ ...

Tjo tjo! Idag känns det som man sovit typ hela dagen! Är fortfarande förkyld så det var väl behövligt! Var uppe hos Mamma & Pappa innan och umgicks och badade Holley :) nu ligger jag i sängen och har en Tyra som ligge på mina ben :p haha kan det verkligen vara skönt? Antagligen! Hoppas ni där ute haft en bra dag!


RSS 2.0