Jösses det har varit en konstig dag! Har ...

Jösses det har varit en konstig dag! Har börjat ett nytt kapitel i mitt liv idag, det kan väl bra gå framåt? Nu ska jag sova för imon ska jag ringa massa samtal sen ska jag till läkaren. Godnatt


Hört att det är snö på väg =)

Mysigt det hoppas vi på!
Sitter här och samlar ork till att hoppa in i en dusch :P haha lat jag är.
Har precis skrivit ut lite recept och skrivet en shoppinglista , ska nämligen åka till City gross som har öppnat idag och handla lite. Anna ska också med så hon skulle komma bort när hon var klar sen är det bara att vänta på älsklingen!

Jaja nu blir det duschen!

Tjollahopp! Idag köpte vi äntligen en ny k...

img_2611 (MMS)

Tjollahopp! Idag köpte vi äntligen en ny kyl/frys så jävla gott :) nu slipper man handla dag för dag och slänga en massa! Nu är det bara maten som saknas! Anna & John var här innan ikväll också så gjorde jag paj :) med ost,skinka & broccoli! Blev supergott!


Brrr fuck vad kallt det är! Var ute och g...

Brrr fuck vad kallt det är! Var ute och gick en sväng med vovvarna och kylan bet riktigt! Men nu ligger jag nerbäddad i sängen och varmemadressen är igång på högsta värme :) underbart! Jobbade ju idag också och det var gott :) trivs jättebra i kassan och vem vet vad som sker i framtiden :) sen efter jobbet var mina föräldrar , lillebror och Dizzie här , käkade libanesisk mat åhh vad gott det var! Älskar libanesisk mat! Naaw lilla Dizzie hade skadat sig imorse , hon hade halkat och skrapat up benet så hon fick åka och sy pluttan! Hepp nu ska jag kika på tv!


Lördag!

Har mest vilat skulle jobba igentligen men hade världens magvärk så baby tog mitt pass ist =)
Magen blev bättre så jag åkte och shoppade lite :) blev lite saker till Tyra & Holley och även en jacka till mig!

Sen åkte jag hem och vilade och vaknade av att hjärtat kom hem med en bukett röda rosor till mig! Såå söt är han!
Nu står lasagnen i ugnen sen får vi se vad som sker!

Då har det snöat lite för första gång...

Då har det snöat lite för första gången denna säsong eller vad man ska säga haha ja ni fattar :) har haft en kul kväll :) Mamma & Pappa var här innan vi umgicks lite.Åh vad jag har världens bästa familj! Sen käkade jag och baby pizza och sedan kom Anna & John så kollade vi på film sen satt bi bara och tjatade! Nu ligger jag i sängen och ska strax försöka sova , jobbar ju imon :) Hoppas ni andra haft en trevlig kväll!


Fredag kväll!

Sitter här framför datorn och myser med tända ljus! Vovvarna sover så sött!
Väntar på att Mamma & Pappa ska komma hit en sväng och umgås lite!
Sen senare kommer Anna & John till oss så blir det filmkväll :)

Jobbar ju denna helg! Blir gott!!

Värsta dagen på länge! Helvete också!!...

Värsta dagen på länge! Helvete också!! :( Är glad att jag har mina nära och kära , ni vet vilka ni är. Tack för ni finns. Var så härligt att umgås med Micke, Mamma , Pappa & Lillebror innan :) och vovvarna med givetvis thihi


Det gör så ont , så oerhört ont. Livet är ...

Det gör så ont , så oerhört ont. Livet är konstigt. Saknar :'( <3


Tjoho Blev aldrig att Hanna och jag sågs ...

Tjoho Blev aldrig att Hanna och jag sågs idag , bägge är sånna sömntutor så det blev lite sent! Ska ta det längre fram! Ska strax hem och börja med maten idag blir det köttgryta & potatis :)) var jättelängesen hoppas den blir lika god som Mammas :) sen ikväll ska jag träffa Anna så ska vi ha date med hundarna ;) haha hon har ju sina två små herrar inatt så vi ska väl gå en promenad :) sen ska väl vovvarna få leka lite också! Vad dåligt folk komenterar btw ni är ju endå en liten skara som läser så seså kom igen nu!!


Gokväll Ligger i sängen och surfar runt ...

Gokväll Ligger i sängen och surfar runt lite , jösses vad jag älskar min iphone det måste vara en av de bästa uppfinningarna ever!! Idag har det varit lungt var uppe hos Mamma & Pappa en sväng innan och tjatade lite :) sen bar det av till Anna , hon hade ju bakat så var tvungen att provsmaka ju ;) och de var helt klart godkänt.. Sen blev det mat från Burger king åhh love it!! Har börjat få tillbaka mina jobbiga sömnproblem nu igen :/ var lite bättre ett tag men here we go again!! Imon kommer Hanna hit , ska bli jättekul har inte träffats på ett tag nu! Nu ska jag glo på tv, Jims värld börjar ju :D


Tror jag har sovit för mycket!

Haha illa har varit uppe några timmar och är reeeedan trött , tror jag har sovit för mycket men det är väl underbart att sova? Haha..

Lite smått uttråkad det märks för jag trakasserar typ de flesta på min fb chatt :P haha men alla är så tråkiga!! Illa!

Jaja ska ta min chipspåse och slänga mej framför tv:n =)

En tanke som helt plötsligt slog mig..


Sitter och funderar lite på hur otroligt mycket folk kan förändras på väldigt kort tid!
Läskigt att folk som man stod nära bara försvinner på något sätt! Man försöker hålla kontakten och frågar om man ska ses osv , men personen är helt kall tillbaka helt utan anledning??

Visst saker förändras alltid men är tråkigt när folk blir sådana när de tex , skaffar pojk/flickvän. , Flyttar , byter jobb , byter umgänge Osv osv osv !!

Och det är fint när man en gång i tiden stod en person nära sen skaffade personen förhållande ,man hörde inte ett knyst!!!! sen låååångt efter så kommer personer när det tagit slut och kryper och vill givetvis ta upp kontakten igen! Öhh inte okej!!!

Och endel andra människor är verkligen helt hmm hur ska jag förklara de anser att det är enbart deras åsikter och agerande som är rätt , om du nu råkar tycka något annat eller ha en egen åsikt så är du ju förfan helt dum i huvudet!
Är sååå trött på dessa människor! Tvi tvi tvi.



Men det kommer ju in nya intressanta människor i ens liv iaf och det är ju tur det!!

Måste bara skriva att jag är såååå glad att jag och en av mina närmaste vänner har en sån fin kontakt efter alla år ( har känt varandra sedan förskolan typ )  Tack för du finns Anna <3


Nehe var bara tvungen att skriva av mig lite istället för att fundera i min ensamhet!
Nu är det nerskrivet och nu släpper jag det.....thats it...Gone!!

Nu ska jag krypa ner i sängen!

Btw! Låter som någon smyger runt i lägenheten...Scary :(





Sugen.........

Sitter här framför datorn hade bara tänkt sitta 30 min kanske men har nog suttit här i närmare 3 timmar nu...Hmm?!

Är grymt sugen på glass med kolasås hahahah! Det är den veckan i månaden nu!! Usch blir sugen på de mesta som är sött då! Jaja får se om jag hittar nått gott innan det blir sängen!

Uttråkad!!!

Trodde inte jag skulle ha några besökare kvar eftersom jag inte bloggat på typ 1000 år :P haha
Men det hade jag ju så tänkte suprisa med ett litet inlägg ;) hyggligt va?

Ja vad har hänt på senaste då?
Har fått tillskott i familjen.. :)
En liten go Staffordshire Bullterrier valp vid namn Holley som nu är 13 veckor gammal =) ( har haft henne sedan hon var 8 veckor )

Jättego och härlig hund. Tyra och hon har så kul de är verkligen bästisar!

Har även börjat jobba lite på mitt gamla jobb igen!

Jaja det var väl det som hänt tror jag! Men som sagt minnet är bra men kort ;)

RSS 2.0