Förbannade hoooosta!!! Försvinn!!!

Förbannade hoooosta!!! Försvinn!!!


Tjoho sitter på Stensholm och tjatar lite!...

Tjoho sitter på Stensholm och tjatar lite! Tyra älsklingen sover över hos mina föräldrar idag de ville ha henne över natten , känns lite tomt men har ju lille Holley hemma så får skämma bort henne riktigt ;) hopp fredag imon och jobb i helgen gott ju :)


Haha jösses! Kollar på det nya programmet ...

Haha jösses! Kollar på det nya programmet konferensresan på femman! Vilka orginal!


Trööött! Har varit en lugn å skön kväll :)...

Trööött! Har varit en lugn å skön kväll :) funderade först på att följa med några kompisar ut på krogen hade typ bestämt mig för att göra det när jag kände att , nej jag vill bara vara hemma ikväll i lugn å ro! Kände att jag orkade helt enkelt inte gå ut! Så det blev att slappa och umgås med mina älsklingar sen åkte vi en liten runda och nu ligger jag å glor på tv , börjar bli trött faktiskt , skönt det! Imorgon blir det att följa med till verkstaden och lära mig byta bromsar! Blir spännande ;) nu ska jag sova! Godnatt!


Bläckpatroner

Häromdagen tänkte jag skriva ut lite bilder på min skrivare men insåg att mina bläckpatroner var slut :( hade typ bara svart kvar och det blir ju inte så smidigt! Så nu måste jag handla nya! Blir nog att testa att göra det över nätet så otroligt smidigt ju , mycker mycket smidgare än att behöva åka in till en affär som säljer bläckpatroner.
Jag älskar min skrivare och har skrivit ut massa kort från den , blir väldigt bra kvalité sen har den scanner med och det är ju smidigt , fast det kanske typ alla skrivare nu för tiden har? Jag är iaf otroligt nöjd med min skrivare den fick jag i julklapp av min Storebror förra Julen :)
Hur ofta använder ni skrivare och har ni ens skrivare? Och isf hur ofta köper ni patroner och gör ni det online eller åker ni till en butik?

Att ha en bra skrivare och bra bläckpatroner tycker iaf jag är ganska viktigt om man nu använder sig utav det!Men det gör ju typ alla ?

RSS 2.0