Vilken dag

Ja den började ju inte särskilt bra , försov oss och vaknade och upptäckte att vår lilltjej Tyra inte mådde bra alls :( Var samma som det har varit flertalet gånger innan hon flåsade , skakade , rörde sig stelt och ville inte gå upp och reagerade inte på sådant hon brukar innan har de sagt att de vet inte riktigt vad det beror på, de har pratat om hjärnhinneinflammation så hon har behandlats med kortison och antibiotika tidigare och svarat bra på behandlingen varje gång men det kommer tillbaka imellanåt sist var det i sommras hon var dålig. Iaf vi fick tid hos veterinären och vi kom in och de gjorde som vanligt undersökte henne tog blodprov och röntgade henne hon är så duktig lilla pluttan. Hon hade väldigt högt värde av vita blodkroppar och livmodern var större än vanligt så de behöll henne och de ska göra ultraljud de misstänker att det är livmodersinflammation :( Och isf opererar de henne. Naaw är så tomt så tomt utan henne men glömmer bort hela tiden att hon inte är hemma.

Imon ringer veterinären och lämnar besked ang livmodern vi hoppas på det bästa.Håll tummarna.

Efter jobbet var vi och handlade lite sen åkte vi hem och Storebror kom förbi =)
Han och Micke har umgåtts och jag har lagat middag blev Pasta och ost & skinksås a la Bella
Jösses vad gott det var , mmmmm. Gjorde även matlådor tills imon dam im good ;) Sen har ja bara legat och kollat på tv , Kollade på Grannfejden jisses vilket folk det finns haha. Nu ska jag göra lite ärenden här sen blir det att lägga sig. Mår illa och har ont i magen :S så det blir prima att krypa ner....


På fredag är det en stor dag :) Tiden den går så otroligt snabbt.


Jo förresten du som skrev att du ville ha inlogget till min bdb vad heter du? =) kunde inte lista ut vem du var ju hihi.

Take Care Now bye bye


Kommentarer
Postat av: Maria

Stackars lilla Tyra! Hoppas hon blir bättre snart! Jag håller tummarna!

2009-12-08 @ 08:30:06
URL: http://ia-87.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0